Gerelateerde artikels

split

Trending video's

split
Hoe train ik voor een marathon?
Hoe train ik voor een marathon?
Hoe train ik voor een marathon?
Examenstress
Examenstress
Examenstress
Run for MS - Antarctica Ice Marathon

Een gelukkig 2017!

split
Eerst wil ik iedereen een gelukkig 2017 wensen! Alle kerstdiners en nieuwjaarsfestiviteiten zullen nu wellicht al even achter de rug zijn en ook Drie Koningen zijn net het land uit. Helaas betekent dit ook dat de kerstboom snel ook de deur uit zal gaan #sadmoment. Uiteraard hoop ik dat ieders droom, wensen en andere aspiraties dit jaar mogen uitkomen! Of het nu sportief is, of enkel in de niet-sportieve sfeer bevindt, ik wens jullie het beste toe! Ik hoop uiteraard jullie eens te treffen tijdens een training/wedstrijd of een foto te zien verschijnen van een van jullie loopsessies! Indien jullie het wagentje eens aan het mijne willen hangen, laat gerust iets weten: info@runforms.be!

Graag ook een boodschap van algemeen nut! Ik heb vorig jaar deelgenomen aan twee TV-quizzen om Run for MS, in specifiek MS-Liga Vlaanderen, even in beeld te krijgen. Zo probeer ik zoveel mogelijk mensen met de blijde boodschap te bereiken, in de hoop ook op veel geld in te zamelen voor mijn vzw. De eerste uitzending is morgenavond (08/01/2017) al: Kalmte Kan U Redden! Indien je mij aan het werk wil zien, stem je om 20h30 af op Een! Dan kunnen we luisteren naar de grappen en grollen van mijn medekandidaten en Tom Lenaerts! Top ervaring. Een grote Danku gaat uiteraard ook uit naar Paneka, in bijzonder van Tatjana, Bart, Tom en Sofie. Wat een team!

De tweede uitzending volgt meteen de dag erna (09/01/2017): Blokken! Zet, net voor 19uur-journaal, de TV ook even op Een. Dan kan je mijn gesprekje met Ben Crabbé, net als mijn prestatie, van dichtbij bekijken. Helaas iets minder succesvol #spoileralert. Beide waren echt een geweldige ervaring om te doen. Ik ben ook enorm blij dat DeMensen mij hebben gekozen om deel te nemen aan het programma. Dus er gaat ook een Danku uit naar hen.

Thanks!
Bekijk alle artikels