Gerelateerde artikels

split

Trending video's

split
Hoe train ik voor een marathon?
Hoe train ik voor een marathon?
Hoe train ik voor een marathon?
Examenstress
Examenstress
Examenstress
Run for MS - Antarctica Ice Marathon

Goede start van het jaar!

split
2017 werd goed ingezet. Tijdens de eerste weken had ik het geluk 2 keer op TV te verschijnen. Tijdens Kalmte Kan U Redden en Blokken werd ook de tijd genomen om Run for MS even toe te lichten. Het effect was direct merkbaar want dankzij de Tv-optredens hebben we samen 3400 euro opgehaald! Bedankt dus voor het vertrouwen en de steun die jullie hebben gegeven. De verschillende telefoontjes, sms'jes en postduiven die werden verstuurd, waren hartverwarmend. Ook de vele ludieke sms'jes (ja, ik ken ondertussen écht wél de achternamen van K3 en de veelvouden van 3 groter dan 100) waren leuk om te lezen! Nu is het mijn taak om te blijven doorgaan op dit elan. 8500 euro staan op de teller. Het volgende doel is dus in zicht: 10.000 euro! Wil je helpen om dit waar te maken? Wil je tegelijk ook een fiscaal attest krijgen? www.runforms.be/doneer. Uw geld wordt goed besteed. Niet om op reis te gaan naar Antarctica, wel voor onder andere voor psychologische steun aan personen met MS.

Niet alleen mijn Tv-optredens, ook mijn trainingen lopen goed. Na mijn tweede consultatie bij Energy Lab heb ik een nieuw schema gekregen. De intensiteit is de hoogte ingegaan terwijl de hoeveelheid behouden blijft. Dit heb ik alvast een eerste keer aan den lijve ondervonden. Ook op mijn vakantie in Cuba ben ik mijn trainingen mooi blijven volgen. Tijdens mijn intervaltraining moest ik een hartslag tot 190 slagen/minuut halen. Dit resulteerde in een snelheid tot bijna 17km/h. De Cubanen in de straten wisten niet wat ze zagen. Hoewel het land relatief sportief is - op iedere malécon zijn veel lopers aanwezig - houden ze het eerder op joggen dan dat ze hardlopen. Het zorgde alvast voor leuke blikken en ook voor veel aanmoedigingen! Eén Cubaan nam zelfs de tijd om een eindje naast me te fietsen en me zo aan te moedigen. Dat kwam ik in België nog niet tegen. Misschien een idee voor ons landje? Meer steun!

Wat staat er binnenkort op de planning? Morgen loop ik de Natuurlopen van Lier. Aangezien ik mij in de "rustweek" bevind, houd ik het op 10km. Dat past mooi in mijn schema. Het vorige (persoonlijke) record in Lier van 39:12 gaan we dus zeker niet verbeteren. En dat is prima: ik heb maar een echte deadline: 24 november 2017. Psychologisch doet de jaarwissel wel veel goeds: Eindelijk kan ik spreken over 24 november en niet meer "24 november, volgend jaar". Nog 10 maanden het beste van mezelf geven. Nog 10 maanden letten op mijn voeding. Nog 10 maanden Multiple Sclerose extra onder de aandacht brengen. Ik heb er alvast zin in en ik hoop dat jullie er ook naar uitkijken!

Zin om samen met mij in een wedstrijd te lopen? Of naar een evenement te komen van Run for MS? Houd de kalender goed in de gaten: www.runforms.be/kalender!
Bekijk alle artikels