Gerelateerde artikels

split

Trending video's

split
Hoe train ik voor een marathon?
Hoe train ik voor een marathon?
Hoe train ik voor een marathon?
Examenstress
Examenstress
Examenstress
Run for MS - Antarctica Ice Marathon

Hola Granola!

split
De grote apotheose van mijn project is het lopen van een marathon op Antarctica, op 24 november 2017. Het intensief trainen (tot 5 keer per week) maakt dat voeding een belangrijk punt is binnen mijn sport. Het sneller en beter herstellen van spieren kan het verschil maken tussen een blessure oplopen of niet. We lezen ook steeds overal dat het ontbijt dé belangrijkste maaltijd is. En zo ben ik bij HOLA GRANOLA gekomen – huisgemaakte granola, with love!

De naam laat weinig aan de verbeelding over. Met Hola Granola zeg je letterlijk hallo tegen de lekkere mengeling van granen, zaden, pitten en gedroogd fruit. Het gezellige bedrijf uit Aalter maakt al enkele maanden het perfect ontbijt en de lekkertse snack. Voor sommige mensen kan dit zelfs als snack en/of dessert worden gegeten, al past dat minder bij mijn schema. Al vind ik dat zonde! Ik zou meermaals per dag van deze lekkernij willen genieten. Maar laat mijn dieet jullie alvast niet tegenhouden om het toch te doen! Op hun website www.holagranola.be staan alvast enkele leuke ideetjes met hun granola!

Hola Granola biedt zes basissmaken aan (en momenteel een limited edition Cranberry Crush): Chocolade Fantasy, Chunky Hunky, Superfood Megamix, Berry Bomb, Pecan Passion en Oldie but Goldie: Classic Granola. Voor mijn dieet mag ik helaas niet van elke vorm genieten. En ook past Chocolade Fantasy niet echt binnen mijn favoriet ontbijt (maar wie ben ik ook?). Daarom opteer ik voor Classic, Chunky Funky en Pecan Passion. Het feit dat de granola gezoet wordt met kokosbloemsuiker heeft voor mij de extra doorslag gegeven om er mijn dagelijkse smaakexplosie van te maken!

En qua prijs? Valt meer dan goed mee! Voor 21 euro als je van iedere smaak 150gram lang wil genieten. Of voor 1 kilogram van Chunky Funky ben je ook maar 20 euro kwijt, zelfs maar 19,50 euro voor de Classic. Voor die prijs kan je het zelf niet maken. Ik ben fan. Ik blijf fan! Hopelijk jullie ook!
Bekijk alle artikels