Gerelateerde artikels

split

Trending video's

split
Hoe train ik voor een marathon?
Hoe train ik voor een marathon?
Hoe train ik voor een marathon?
Examenstress
Examenstress
Examenstress
Run for MS - Antarctica Ice Marathon

Heugelijk nieuws!

split
Vandaag heb ik heugelijk nieuws! Ik ben enorm blij en vereerd om zowel Coloplast als Kantoff als mijn hoofdsponsors te mogen rekenen. Beide bedrijven passen perfect in de filosofie die ik met Run for MS nastreef. Dat is een hoge kwaliteit van producten, met een grote insteek voor personen met MS. Coloplast werkt bijvoorbeeld voor Multiple Sclerose rond blaasproblematiek. Zij bieden een katheter aan, specifiek voor personen met MS, om het comfort van de gebruiker zo hoog mogelijk te maken. Wil je er meer over lezen? Dat kan: Op de volgende link!

Mijn twee hoofdsponsors bieden mij structurele ondersteuning. Wat houdt dat in? Via de middelen die ik van hen krijg, kan ik meer evenementen organiseren, om zo de ziekte MS beter en meer onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen voor MS-Liga Vlaanderen. Het eerst volgende evenement vindt op 16 maart plaats: een lezing met Paul Van Den Bosch! Daarnaast wordt er op 13 mei ook de comedyavond "Fun for MS" georganiseerd. Dit is een gevolg van de steun die ik van deze twee bedrijven krijg. Bedankt!

Het geld dat op die evenementen opgehaald wordt, net als het geld dat via de website wordt gedoneerd, blijft rechtstreeks naar MS-Liga Vlaanderen gaan. Dit geld wordt dus niet gebruikt om naar Antarctica te reizen. Integendeel, het wordt gebruikt voor o.a. psychologische en sociale bijstand van personen met MS! Het wordt gebruikt voor mensen die het echt nodig hebben! En voor die mensen blijf ik mij graag inzetten!
Bekijk alle artikels