Gerelateerde artikels

split

Trending video's

split
Hoe train ik voor een marathon?
Hoe train ik voor een marathon?
Hoe train ik voor een marathon?
Examenstress
Examenstress
Examenstress
Run for MS - Antarctica Ice Marathon

Topweekend!

split
Wat een weekend! Zelfs na enkele dagen ben ik nog steeds aan het nagenieten. Zaterdag heb ik, samen met de Meisjeschiro Londerzeel, Fun for MS georganiseerd. In het Gildenhuis van Londerzeel hebben Steven Goegebeur en Dufraing & De Wit het beste van zichzelf gegeven voor een leuk gevulde zaal! Ik ben enorm blij dat jullie allemaal aanwezig waren. 175 keer bedankt! Ook een extra bedanking aan de meisjes van de Chiro, Argenta Londerzeel, Immo Wemmel & De Cat, Danken Vercauteren en Brouwerij Wilderen voor de steun. Bedankt aan Kantoff, als hoofdsponsor, om de avond mee mogelijk te maken. Na een avond gieren, brullen en lachen, hebben we samen 1.500 euro ingezameld, integraal voor MS-Liga Vlaanderen.

Zo staat de teller momenteel over de 15.000 euro! Dat is toch een persoonlijk succes. Een succes dat ik volledig aan jullie heb te danken. Bedankt dus! Voor mij is 15.000 euro ook psychologische een grote stap. In juli 2016 sloot ik namelijk een lening af voor 15.000 euro bij KBC om Run for MS te financieren. Ik heb dat geld gebruikt om mijn inschrijving naar Antarctica te betalen en andere zaken op te zetten (denk maar aan de filmpjes, T-shirts,..). Het feit dat ik evenveel geld heb in gezameld, rechtstreeks voor MS-Liga Vlaanderen, maakt het een echte overwinning. Ook al krijg ik geen euro van het geld dat via www.runforms.be wordt gedoneerd of via evenementen wordt opgehaald, is het een belangrijke mijlpaal voor mij en mijn project.

Zondag was ook een erg leuke dag. Ik nam deel aan de Plantentuinjogging van de Meelopers uit Meise. En het was echt een succes. Een heel leuke wedstrijd, die perfect georganiseerd werd! Ik was zelf nog nooit in de Plantentuin geweest, dus dat maakte het extra speciaal. Ook kon ik eens in de buurt lopen en stonden er vrienden langs de kant. Dat geeft toch altijd een extra stimulans tijdens een wedstrijd. Op het menu stond 13,2km. Het was zeker niet mijn beste prestatie. Ik kwam als twaalfde over de finish in 59:30, maar het gevoel was niet super. Ik moest veel te veel in het rood lopen en raakte amper (tot niet) gerecupereerd tijdens de afdalingen in de wedstrijd. Een mindere dag. Kan gebeuren. Moeten we ook weer uit leren. De volgende wedstrijd is de 20km van Brussel. Daar moeten we beter voor de dag komen! Ik loop dan mee met Coloplast. Dat belooft een leuke dag te worden! Ik kijk er alvast naar uit!
Bekijk alle artikels